Dit zijn onze advocaten

mr. M.L.F.J. Schyns (Marcel)

Juridisch Medewerker
Afgestudeerd: 1981 (civiel- en strafrecht)
Universiteit: Utrecht
Beëdigd: 1981
Rechtsgebieden: ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht

Marcel Schyns is sinds 1981 advocaat in Utrecht. Hij heeft een brede civiele rechtspraktijk met ruime proceservaring; als MfN registermediator treedt hij veelvuldig op in zakelijke geschillen en bij familie- en erfrechtelijke kwesties. Marcel is oud Deken van de Utrechtse Orde van Advocaten en als raadsheer-plaatsvervanger verbonden aan het Gerechtshof 's-Hertogenbosch. Ook is Marcel Schyns ingeschreven als NAI-arbiter. De grootste hobby van Marcel is zijn gezin.
schyns@schynsadvocaten.nl

mr. P.H. van der Vleuten (Piet-Hein)

Juridisch Medewerker
Afgestudeerd: 1996 (ondernemingsrecht)
Universiteit: Maastricht
Beëdigd: 1997
Rechtsgebieden: ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht, arbeids- en ambtenarenrecht, huurrecht


Piet-Hein van der Vleuten (1971) is een ervaren en gedreven (proces)advocaat, die staat voor zijn cliënten. Mede daarom heeft hij al jarenlang een trouwe cliëntenkring op verschillende rechtsgebieden, zowel in de commerciële als particuliere sfeer. Piet-Hein is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging Corporate Litigation en de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht. Procederen is zijn vak, maar als professioneel onderhandelaar probeert hij dat zoveel als mogelijk voor zijn cliënten te voorkomen. Sinds 2012 is Piet-Hein lid van de Raad van de Orde van Advocaten Midden-Nederland; als zodanig is hij toezichthouder in de advocatuur. In zijn vrije tijd is Piet-Hein actief in het bestuur van zijn Lionsclub; en op zaterdag en zondag op het hockeyveld, als speler zowel als coach.
vandervleuten@schynsadvocaten.nl

mr. M.A.M. van Rhee (Maartje)

Juridisch Medewerker
Afgestudeerd: 2014
Universiteit: Nijmegen
Beëdigd: 2018
Rechtsgebieden: -

Maartje van Rhee is sinds juni 2017 werkzaam bij Schyns Advocaten. In 2014 is zij afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heeft Maartje ervaring opgedaan op het gebied van juridische dienstverlening en consultancy; Maartje heeft gewerkt als transactiejurist, waarbij zij ondernemers bijstond bij de aan- en verkoop van ondernemingen. Daarnaast werd Maartje ingeschakeld bij andere juridische vraagstukken van ondernemers.

Met haar nuchtere instelling en commerciële blik, probeert Maartje eerst praktische oplossingen voor de cliënten te bereiken. In haar vrije tijd is Maartje graag actief in de tuin en is zij gek op koken. Ook reist Maartje regelmatig het land af om vrienden en familie te bezoeken.
vanrhee@schynsadvocaten.nl

mr. M.L. Frantzen (Melissa)

Juridisch Medewerker
Afgestudeerd: 2015
Universiteit: Amsterdam
Beëdigd: *
Rechtsgebieden: *

Melissa Frantzen studeerde Privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft zij een brede ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren op het gebied van civiel recht. Melissa is werkzaam bij Schyns Advocaten als juridisch medewerker. Zij heeft een brede interesse in het civiele recht, zoals beslag- en executierecht, contractenrecht en personen- en familierecht. Melissa heeft een groot inlevingsvermogen en vindt het belangrijk betrokken te zijn bij een cliënt en samen met de cliënt tot een oplossing te komen die bij hem/haar past. In haar vrije tijd gaat zij graag hardlopen en in de winter is haar favoriete bezigheid skiën.
frantzen@schynsadvocaten.nl