Cliëntgericht

De cliënt staat centraal

De cliënt staat bij ons centraal: het gaat immers om u als cliënt; natuurlijk hoort bij u een zaak en een dossier, maar voorop blijft staan, dat u bij ons terecht kunt.
Iedere advocaat van Schyns Advocaten richt zich daarom in de eerste plaats op u als onze gewaardeerde cliënt; en gaat samen met u aan de slag in uw zaak. Daarbij wordt zorgvuldig en transparant een goed geordend dossier aangelegd en opgebouwd.

Cliëntgerichtheid Schyns Advocaten

Doelstelling is en blijft: uw probleem moet worden opgelost; of uw vraag moet een goed voor u begrijpbaar antwoord krijgen; of u krijgt een helder advies, waarmee u zich gesterkt voelt. Om dat te bieden heeft iedere advocaat van Schyns Advocaten niet alleen professionele juridische kennis van zaken, maar ook vaardigheid in probleem oplossen en adviseren; iedere advocaat kent op de eerste plaats alle juridische ins en outs van uw probleem of uw vraag, en laat die meewegen; daarnaast betrekt hij alles in de oplossingsmogelijkheden, die hij voortdurend met u bespreekt en met u afstemt.

Werkwijze en kwaliteit van dienstverlening worden regelmatig beoordeeld door de cliënten zelf van ons kantoor in klanttevredenheidsonderzoek; Schyns Advocaten wordt door haar eigen cliënten gemiddeld gewaardeerd met een acht tot negen.
Verder wordt Schyns Advocaten beoordeeld volgens de richtlijnen van de Stichting Viadicte; Schyns Advocaten voert met trots het kwaliteitskeurmerk "Met Recht Tevreden", omdat dat borg staat voor de beste kwaliteit van advocatuur in Nederland.
Wilt u over het keurmerk meer weten en/of over de Stichting Viadicte, ga dan naar www.viadicte.nl.